Boluspor’da yüzler gülüyor! 3-1

Boluspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını Cumartesi günü Süper Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor ile oynadı. Boluspor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmayı ikinci yarıda da Emrah Metoğlu’nun attığı iki golle maçı 3-1 kazanmasını bildi.

Boluspor’da yüzler gülüyor! 3-1
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Hamza Türdü

2013-2014 sezonu hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını Cumartesi günü Bolu Atatürk stadyumunda Ç.Rizespor’la oynayan Boluspor, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. İkinci hazırlık maçını hafta sonu oynayan Boluspor, 90 dakika sonunda sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, rakibi Ç.Rizespor karşısında Kalede Atacan, Defansta Sercan, Zlatkov, Cemil, Hakan, Orta sahada Fatih Şen, Alp, Ali, Dimitrov, Gökhan İleride İskender ilk on biriyle çıktı. Maça her iki takımda ideal ilk on birleriyle çıkarken, kırmızı-beyazlı ekibimiz rakibi karşısında sergilediği futbol alkış aldı. Boluspor karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Ç.Rizespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. İskender, Ali, Alp, Gökhan Emreciksin ve Dmitrov ile pozisyonlar bulan kırmızı beyazlılar aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında Boluspor maçtaki en ciddi atağını gerçekleştirdi. Gökhan Emreciksin yaklaşık 25 metreden vurdu, top kalecide kaldı. İlk yarıda her iki takımda kontrollü bir oyun anlayışıyla mücadele etti. Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında Boluspor’un gölü geldi. Ali Güzeldal, ceza sahası önünden kullandığı frikik atışını 90 diye tabir edilen yerden filelerle buluşturdu ve Boluspor bu golle 1-0 öne geçti. Golü atan kaptan Ali Güzeldal oyundan alınarak, yerini genç Tolga’ya bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GENÇLER DÖKTÜRDÜ

İkinci yarıya her iki takımda çok sayıda değişiklik yaparak başladı. Boluspor ikinci yarıya hızlı başlayan takım olurken, ekibimiz 55’inci dakikada ikinci golü buldu. Boluspor, yeni transferlerinden Emrah Metoğlu ile farkı ikiye çıkardı. Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ikinci kez Ç.Rizespor fileleri ile buluşturdu. Bu golle Boluspor, 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra genç oyuncular, teknik direktör Ali Beykoz tarafından oyuna alındı. Genç oyunculardan Mehmet Can, Orhun, Tolga ve yeni transfer Emrah Metoğlu oynadıkları oyunla karşılaşmayı izlemeye gelen taraflardan büyük alkış aldı. Çaykur Rizespor aradığı golü penaltıdan buldu. 70’inci dakikada Atacan rakibini ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Florin Cernat topu filelerle buluşturdu ve bu golle Ç.Rizespor farkı bire indirdi. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Boluspor, Emrah Metoğlu ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı ve durum 3-1 oldu. Bu dakikadan sonra kontrollü oyununu sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimiz ikinci hazırlık karşılaşmasında sahadan 3-1’lilk galibiyetle ayrıldı.

GENÇLER ALKIŞ ALDI

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, maçın ikinci yarısında kaleci Atacan hariç tüm oyuncuları değiştirirken, sahaya genç oyuncuları sürdü. İkinci yarıda Ç.Rizespor’a karşı mücadele eden genç oyuncular adeta sahada basmadık yer bırakmazken, maçı izlemeye gelen kırmızı-beyazlı taraftarlardan da büyük alkış aldı. İkinci yarıda ağabeylerini aratmayan genç oyuncuların performansları ve mücadeleci oyunları gözlerden kaçmadı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Boluspor, ikinci hazırlık maçını hafta sonu Bolu Atatürk Stadyumunda Ç.Rizespor’la oynadı. Maçın paralı olmasına rağmen kırmızı-beyazlı futbol severler takımları Boluspor’u yalnız bırakmadı. Ç.Rizespor maçını izlemeye gelen yaklaşık 600-700 kişi maç sonrası kırmızı-beyazlı oyuncuları mücadelelerinden dolayı ayakta alkışladı.

14 Tem 2013 - 21:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.