Boluspor’dan 4 imza birden!

Dış transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Boluspor, kaleci Erdi Yokuşlu, Kibong Mbamba, Kenan Şahin ve İsa Demir ile anlaşma sağladı. Dört futbolu kulüp binasında sözleşmeyi imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı yönetim, dört futbolcuya birden imza attırdı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Erdi Yokuşlu ile 3, Kibong Mbamba ile bir, Kenan Şahin ve İsa Demir ile de ikişer yıllık sözleşme imzalandı.

ERDİ YOKUŞLU!

Çanakkale Dardanelspor'dan gelen genç kaleci Erdi Yokuşlu, “50’inci yılını kutlayan Boluspor gibi köklü bir kulübe geldiğim için çok mutluyum ve sorumluluğumun farkındayım. Boluspor gibi kulüpler her zaman üst sıralara oynayan kulüplerdir. Bizde bunun farkındayız. Futbolcular olarak hocalarımızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla güzel bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Genç bir ekibiz. Sorumluluk alarak inşallah hedefe ulaşacağız” şeklinde konuştu.

KİBONG MBAMBA!

Konyaspor'dan kiralık olarak anlaşma sağlanılan tecrübeli orta saha oyuncusu Kibong Mbamba ise şöyle konuştu; “Boluspor iyi bir takım. Buraya oynamak için ve Boluspor'un başarısı için geldim. Bu yüzden Boluspor'u daha yukarılara çıkarabilmek için elimizden geleni yapacağız. İyi bir takımız. Burada olduğum için mutluyum.”

İSA DEMİR!

İsveç'in Syrianska takımından transfer edilen ve sağ bek mevkiinde oynayan İsa Demir de kırmızı beyazlı takıma gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Bu sene takım halinde çok başarılı olacağımızı umut ediyorum. Boluspor'u uzun süredir tanıdığım bir takım. Beklentinin ne olduğunu biliyorum ve bunu bilerek buraya geldim” ifadelerini kullandı.

KENAN ŞAHİN!

Ankaraspor’dan kadroya dahil edilen forvet oyuncusu Kenan Şahin ise şunları söyledi; “Öncelikle her iki tarafa da hayırlı olsun. Allah kazasız-belasız bir sezon nasip etsin. Güzel bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Bu sezon hedefimiz Süper Lig. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız.”

02 Ağu 2014 - 23:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.