Boluspor'dan kiralık oyuncularına tebrik mesajı

Boluspor'un bu sezon kiralık olarak gönderdiği futbolcular takımlar ile şampiyonluk yaşarken, Boluspor yönetimi oyuncularını ve takımlarını resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile tebrik etti.

Haber: Volkan YILMAZ

Boluspor'un bu sezon kiralık olarak gönderilen genç futbolculardan üçü şampiyonluk sevinci yaşadı. Fahri Eren Pamuk ve Abdulsamet Kırım'ın formasını giydiği Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Niğde Belediyespor play-off finalinde rakibini 4-1 mağlup ederek Spor Toto 2.Lige yükselirken, bir diğer oyuncu Gökhan Akıllı'nın formasını giydiği Zonguldak Kömürspor'da Çanakkale'de oynanan play-off finalinde rakibi Kızılcabölükspor'u 2-1'le geçerek önümüzdeki sezon Spor Toto 2.Liginde mücadele etme hakkı kazandı. Boluspor kulübü yönetimi başarılı bir sezon geçiren genç oyuncularını ve şampiyonluk yaşayan bu iki takımı da resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla tebrik etti.

İşte o açıklama:

Oyuncularımız Abdulsamet Kırım ve Eren Pamuk’un 2015/2016 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Niğde Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-Off Finali'nde rakibini 4-1 mağlup ederek Spor Toto 2. Lig’e yükselmiştir.

Ayrıca, oyuncumuz Gökhan Akıllı’nın 2015-2016 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Zonguldak Kömürspor Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off Finali'nde rakibini 2-1 mağlup ederek Spor Toto 2.Lig'e yükselmiştir.

Oyuncularımızın şampiyonluklarını kutlar, Zonguldak Kömürspor ve Niğde Belediyespor’a Spor Toto 2. Ligde başarılar dileriz.

16 May 2016 - 16:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.