Boluspor’un eski isimleri rakip oldu

Sakaryaspor ile Gümüşhanespor arasında oynanan ligin en kritik maçlarından biri olarak gösterilen mücadelede her iki takımda da daha önce Boluspor’da görev yapmış isimler sahada yer aldı.

Haber: Esra Öztürk

Boluspor ile yıllar önce Süper Lige çok yaklaşan Teknik Direktör Levent Eriş uzun bir aradan sonra yeniden Bolu Atatürk Stadyumu’nun çimlerine ayak bastı. Eriş lider Gümüşhanespor’un teknik direktörü olarak sahada yer aldı. Aynı takımdan Musa Sinan 90 dakika boyunca takımının kazanması için sahada ter döken bir diğer isim oldu. Boluspor’dan geçtiğimiz sezon sonunda ayrılan Melih Ağa ise Gümüşhanespor’da yedek kaleci olarak kulübede hazır bekledi. Sakaryaspor’da da tanıdık isimler göze çarptı. Daha önce 3 kez Boluspor forması giyen ve geçtiğimiz sezon sonu Sakaryaspor’a transfer olan Ramazan Sal takım kaptanı olarak 90 dakika sahada kaldı. Ramazan Sal maçta bir de sarı kart gördü. Sakaryaspor’un yardımcı antrenörlerinden bir olan Özgür Bayer de bir dönem Boluspor forması giyen isimlerdendi.

28 Eyl 2017 - 15:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.