Boluspor’un rakibi Fenerbahçe

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce Topuk Yaylası’nda devam eden Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Düzce’de Boluspor karşısına çıkacak. Ekibimiz Boluspor’un Süper Toto Süper Lig ekibinin karşısına as kadroyla çıkması beklenilirken, maç DSmart’tan naklen yayınlanacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce Topuk Yaylası'da devam eden Fenerbahçe ilk hazırlık maçında bugün Düzce’de Boluspor karşısına çıkacak. Düzce stadın’da oynanacak olan mücadele saat 18:00’de başlayacak. Maç Dsmart’dan naklen yayınlanacak. Yeni transferleri ve yeni Teknik Direktörü ile hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe ilk kez sahaya çıkacak. Düzce’de oynanacak olan mücadeleyi yayınlayacak kanal DSmart.

2 MAÇ DAHA OYNAYACAK

Fenerbahçe daha sonra Azerbaycan'da bir hazırlık maçına daha çıkacak. Hazar Lankeran takımı ile Lenkeran’da karşılaşacak olan Fenerbahçe, Bakü’ye 150 km mesafedeki Lankeran’a özel uçakla gidecek ve direkt olarak Lankeran’a uçacak. Üçüncü hazırlık maçına Şükrü Saracoğlu Stadı ev sahipliği yapacak. 50 bin taraftarın önünde 24 Temmuz'da planlanan mücadelede, rakip Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı olacak.

18 Tem 2013 - 22:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.