Bowling heyecan sona erdi

14 BurdaAVM’de düzenlenen Bowling Eğitimleri ve turnuvası sona erdi. Düzenlenen turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını aldılar.

Haber: Esra Öztürk
Mevlana Ortaokulu ve 14 Burda AVM işbirliği ile yapılan ve üç aydan fazladır süren Bowling Eğitimleri ve turnuvası sona erdi. Proje kapsamında İlimizde ki Ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerimize Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde ders saatlerini Bowling oynayarak değerlendirmeleri sağlandı. Yaklaşık 5000 öğrenci bu projeden yararlandı. Bu süreçte Öğrenciler hem bowling sporunu öğrendi hem de keyifli zaman geçirdi. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları 14 Burda AVM Müdürü Tuncay Cingöz, 14 Burda AVM Pazarlama Müdürü AliyeSapsızoğlu, 14 Burda AVM Operasyon Müdürü Bora Arı, Mevlana Ortaokulu Müdürü Burçin Yetiş ve müdür yardımcısı Fatih Bilgi tarafından verildi.

Dereceye giren takımlar ise şöyle:

ORTAOKUL BAYANLAR

1 – Yukarısoku Ortaokulu

2 – Koç Ortaokulu

3 – 15 Temmuz Şehitleri İHO

ORTAOKUL ERKEKLER

1 – Mevlana Ortaokulu

2 – 100.Yıl Ortaokulu

3 – 50.Yıl Ortaokulu

LİSE BAYANLAR

1 – Gölyüzü MTAL

2 – ZübeydaHanım TOBB MTAL

3 – Bolu MTAL

Lise Erkekler

1 – ÖzelÇamkent Lisesi

2 – Gölyüzü MTAL

3 – Doğa Koleji

15 May 2018 - 16:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.