Bursaspor'da 3 oyuncu gönderildi

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor’da geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen 3 futbolcu Bolu kampına dâhil edilmedi.

Haber: Aysun Beykoz

Bursaspor'da Afyon kampına dâhil edilen Murat Karadeniz, Tayfun Bebek ve Ahmet Furkan Özcan, Teknik Direktör Mustafa Er tarafından yetersiz bulunarak Bolu kampına dâhil edilmedi.

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor’da geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen Murat Karadeniz, Tayfun Bebek ve Ahmet Furkan Özcan, Bolu kampında dâhil edilmedi.

Üç futbolcu Afyon kampına katılmış ancak gösterdikleri performansla teknik ekibin gözüne girememişti. Nitekim Teknik Direktör Mustafa Er, Murat, Tayfun ve Ahmet Furkan ile ilgili olumsuz rapor verince, bu oyuncular takımdan gönderildi.

26 Tem 2021 - 10:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.