Cafercan atıyor, Boluspor kazanıyor

Boluspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Cafercan Aksu, Göztepe karşısında oynadığı oyunla ve attığı gollerle büyük beğeni topladı. Cafercan, attığı iki gol ve yaptığı bir asistle galibiyetin mimarı oldu.   Tavşanlı...

Boluspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Cafercan Aksu, Göztepe karşısında oynadığı oyunla ve attığı gollerle büyük beğeni topladı. Cafercan, attığı iki gol ve yaptığı bir asistle galibiyetin mimarı oldu.

Tavşanlı Linyitspor deplasmanında attığı muhteşem frikik golü ve yaptığı asistle 1 puanın mimarı olan Cafercan Aksu, Göztepe karşısında da ortaya koyduğu muhteşem performansla, attığı iki güzel gol ve yaptığı asistle galibiyetin baş mimarı oldu. Maçın henüz 11’nci dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Cafercan Aksu, yaklaşık 40 metreden attığı golle mükemmel bir gole imza attı. Golle birlikte takımını ateşleyen usta ayak bu sefer maçın 35’inci dakikasında Cihan'ın indirdiği topa kayarak ceza sahası dışında vurdu ve yine güzel bir gol kaydetmeyi başardı.

İkinci yarıda istediği pozisyonları bir türlü yakalayamayan Cafercan, 78’nci dakika da Emre Kılınç’a akıl dolu bir pas atarak 3’ncü golünde mimarı oldu. Maçın son bölümlerinde yerini Ali Güzeldal’a bırakan Cafercan, oyundan çıkarken tüm taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

16 Eyl 2012 - 23:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.