Çağlar; “Onlarla gurur duyuyorum”

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar dün oynanan Yeniçağaspor-Geredespor maçı sonrası gazetemize bir açıklama yaptı.

HABER: FARUK ÇİDEM

Belediye Başkanı olduğu bir ilçenin futbol takımının şampiyon olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Çağlar şunları söyledi; “Yeniçağa gibi küçük bir ilçenin futbol takımının şampiyonluğa oynaması çok güzel bir şey. Haftaya Mengen Belediyespor’la oynadığımız maçı da kazandıktan sonra daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Ben hem Yeniçağalı kardeşlerimize hem de takım arkadaşlarıma güvendim. Yöneticilerimizle oyuncularımızla bir ve beraber olduk. Bu iş para işi değil inançla olur dedik. Zoru başardık. Önemli olan dostluktu. Gerede de, Mengen de bizim, Bolu’nun bütün ilçeleri bizim. Maçın çok kötü durumlar yaşanmadan bitmesinden de mutluluk duyuyorum. Geredeli ve Yeniçağa’lı taraftarlara da teşekkür ediyorum. Kazanan bolu olacaktır. Kim çıkarsa çıksın Bölgesel Amatör Lig’de Bolu temsil edilecektir. Bu temsilci biz olduk. Bunun da gururunu yaşıyorum.”

19 Nis 2015 - 20:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.