Çalımbay ilk etap çalışmalarından memnun

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap kamp çalışmasını Bolu’nun Gerede İlçesinde yapan ve tamamlayan Atiker Konyaspor, ikinci etap kamp çalışması için Hollanda’ya gidecek. Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk etap kamp çalışmaları sonrası yaptığı açıklamada tek düşüncelerinin geçen seneden daha iyi bir takım izlettirmek olduğunu söyledi.


HABER:Gönül Olutürk

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Bolu’da yapan ve tamamlayan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor ikinci etap için Hollanda’ya gidecek. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, 4-15 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede’de yaptıkları birinci etap kampını değerlendiren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, tüm oyuncularımızın çok iyi çalıştığını ve performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay, kadroda yer alan tüm oyuncuların performansından memnun olduğunu ancak ikinci etap kampı için kadroda bazı isimlerin yer almayacağını da belirterek, “Tabii ki Hollanda’da yapacağımız ikinci kampa geniş bir kadro ile gitmemiz mümkün değil. Çünkü transferler de dahil olacak. Bazı arkadaşlarımızın da maç oynaması gerekiyor. Bu nedenle genç arkadaşlarımızdan bazılarını kiralık olarak göndereceğiz ve pilot takımımız Anadolu Selçukluspor’da oynatacağız. Dediğim gibi mükemmel bir ortamda kamp yaptık. Buradaki sıkıntılarımızdan biri sakat olan arkadaşlarımız var. Onların zaman zawman aksaklıkları oldu. İnşallah onlar da en kısa sürede aramıza katılacaklardır” ifadelerine yer verdi.

"Transferlerimizi kampa yetiştirmemiz avantaj olacak"

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transferlerin yurt dışında yapılacak kampa yetiştirilmesinin kendileri için çok büyük bir avantaj olacağı mesajını vererek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Kadro yapımız ve takım iskeletimiz çok iyi. Transferlerimizle daha da güçlenmiş olacağız. Geçen sezon hakikaten çok sıkıntılı bir sezon geçirilmiş. Önemli oyuncuların sakat olması da takımı bir hayli etkilemiş. Onun için aynı sıkıntıları yaşamamak ve taraftarlarımızı üzmemek adına ikinci etap çalışmalarımıza hazır bir şekilde başlamamız gerekiyor. Hollanda’da 3-4 tane hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlarda tabii ki de sonuç önemli değil. Orada önemli olan bizim oynatmak istediğimiz, futbolcu arkadaşlarımızdan istediğimiz şeyleri yapmaları. Onların da yapacaklarına inanıyorum. Gerçekten Bolu kampında tüm oyuncular dört dörtlük çalıştı. Dolu dolu bir kamp dönemi geçirdik. Amacımız Konyaspor’u çok çok iyi yerlere getirmek. Geçen sene yaşananlardan dolayı ligi 15. sırada bitiren takım vardı. Bunu bu sene yaşatmamak ve yukarılara oynamak istiyoruz."

17 Tem 2018 - 12:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.