Canip Baysal Ortaokulu engelleri aşıyor! 13-7

Hentbol Küçük Erkekler İl Birinciliği müsabakalarına dün gerçekleştirilen iki karşılaşma ile devam edildi. İlk karşılaşma da Milli Egemenlik Ortaokulu ile Canip Baysal Ortaokulu karşı karşıya geldi. Sahadan...

Hentbol Küçük Erkekler İl Birinciliği müsabakalarına dün gerçekleştirilen iki karşılaşma ile devam edildi. İlk karşılaşma da Milli Egemenlik Ortaokulu ile Canip Baysal Ortaokulu karşı karşıya geldi. Sahadan 13-7 galip ayrılan takım Canip Baysal Ortaokulu olurken iki de iki yaptı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha rahat geçti.

Hentbol Küçük Erkekler İl Birinciliği müsabakalarına dün gerçekleştirilen iki karşılaşma ile devam edildi. İlk karşılaşma da Milli Egemenlik Ortaokulu ile Canip Baysal Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Canip Baysal Ortaokulu ilk dakikalarda biraz zorlanmasına rağmen ilk yarının sonlarına doğru farkı açmaya başladı ve ilk yarıyı 9-4 önde tamamlayarak soyunma odasına rahat bir şekilde gitti. İkinci devrede yine üstünlüğünü koruyan Canip Baysal Ortaokulu farkı açmaya devam ederek sahadan 13-7 galip ayrıldı. Bu sonuçla Canip Baysal Ortaokulu iki maçta iki galibiyet alarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı ve finale adını yazdıran ilk takım oldu.

27 Şub 2013 - 20:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.