ÇARIKÇI “TARAFTARIMIZ LÜTFEN SABIRLI OLSUN”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, imza töreninin ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Çarıkçı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken özellikle rahatsız olduğu bir...

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, imza töreninin ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Çarıkçı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken özellikle rahatsız olduğu bir konu hakkında imza törenine katılan basın mensupları ve bazı taraftarlarla paylaştı.

Çarıkçı yaptığı konuşmada Boluspor’da forma giyen oyuncularla görüştüğünü maç içinde yapılan küfürlerden rahatsız olduklarını öğrendiğini belirtti. Başkan Çarıkçı “Genelde futbolcularla yaptığım görüşmelerde bu konu bana iletiliyor. Bunlara daha öncede birkaç kez şahit olmuştum. Bazı taraftarlarımız maçın hemen başında ilk pozisyonda oyuncularımıza küfür etmesine karşıyım. Bu konuda taraftardan özel ricam lütfen sabırlı olsunlar. Boluspor kulübü olarak her zaman fair play’e aday bir takımız. Her yerde örnek gösteriliyoruz. Ancak maçlarda oyuncularımıza karşı daha sabırlı olmak zorundayız. Bunun için taraftar gruplarımızla da görüşeceğim. Onlardan bizlere yardımcı olmalarını, küfür olayını bitirmek için destek olmalarını isteyeceğim. Tüm taraftarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum” dedi.

Boluspor’un her zaman örnek kulüp olma yolunda adımlar attığını belirten başkan Necip Çarıkçı bu sezonun önceki sezonlardan çok daha farklı olacağını belirtti.

06 Tem 2011 - 22:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.