Carvalhal “İlk 45 dakikada hiçbir şey yapmadık”

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ciddi beklentilerinin olduğu Ziraat Türkiye Kupası'ndan ayrıldıklarını belirterek, ''Ancak hayat burada bitmiyor, önümüzde halen ligde oynayacağımız maçlar var''...

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ciddi beklentilerinin olduğu Ziraat Türkiye Kupası'ndan ayrıldıklarını belirterek, ''Ancak hayat burada bitmiyor, önümüzde halen ligde oynayacağımız maçlar var'' dedi.

Carvalhal, 1-0 takımının mağlubiyetiyle sona eren Boluspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, turnuvada takımını eleyen Bolusporlu futbolcuları tebrik etti.

Maçta çok kötü bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Carvalhal, ''Çok kötü oynadık. İkinci yarı çok daha farklıydı, özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzu ilk yarının başından itibaren sergilemek zorundaydık. Amacımız rakibi kendi sahasına hapsetmekti. Maçın ikinci yarısında bunları iyi yaptık, 3-4 net pozisyon bulduk. Pozisyonları gol yapmak zorundaydık ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Belki de futbolun o acı kuralı ortaya çıktı, siz ne kadar pozisyon bulursanız ve değerlendiremezseniz rakibiniz kalenize geldiği pozisyonda golü bulur. Bugün de maalesef böyle oldu'' şeklinde konuştu.

''Sonuçla birlikte, bizi ciddi şekilde cezalandıran bir durum oldu. Buradaki bütün ciddi sorumluluk bizim üzerimizde'' diyen Carvalhal, maçın ilk 45 dakikasını boşa geçirdiklerini söyledi.

İlk 45 dakikada hiçbir şey yapmadıklarını söyleyebileceğini kaydeden Carvalhal, ''Çok ciddi bir beklentimizin olduğu bir turnuvadan, kulvardan ayrılıyoruz ancak hayat burada bitmiyor. Önümüzde halen ligde oynayacağımız maçlar var. Play off var, play off'u garantilemek için çok az bir yolumuz kaldı. Hiçbir şekilde o ilk 45 dakikada oynadığımız oyunu bir daha gösteremeyiz'' şeklinde konuştu.

Holosko “Boluspor’u tebrik ederim”

Beşiktaşlı futbolcu Holosko Boluspor'un sahasında daha iyi mücadele eden bir ekip olduğunu bildiklerini belirterek, ''Sahada da sıkıntılar olduğunu biliyorduk, bunu bahane olarak kullanamayız elbette. İki takım da aynı şartlarda oynadı ama Boluspor böyle bir sahada oynamaya bizden daha alışık. Nitekim karşılaşmanın ilk yarısına iyi başlayamadık. Çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. İkinci yarıya daha iyi başladık, net pozisyonlarımız vardı. Boluspor ikinci yarıda bulduğu pozisyonu çok iyi değerlendirdi. O saatten sonra da pozisyonları değerlendiremeyince, elendik. Rakibimizi tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Hilbert “Üzgünüz”

Beşiktaşlı Hilbert turnuvada finale kadar gitmek için ellerindeki imkanı değerlendirememeleri nedeniyle üzgün olduklarını kaydederek, ''Trabzonspor ve Galatasaray'ın geçen günlerde elenmesinden sonra kupada finale kadar gitmek için önümüzün gayet açık olduğu bir seviyeye gelmiştik. Boluspor'u eleyemediğimiz için gerçekten üzgünüz. Boluspor iyi mücadele etti, çok sıkı mücadele etti. İlk yarıda biz de çok iyi oynayamadık, ancak Simao'nun bir pozisyonunun açık şekilde penaltı olduğunu düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

22 Mar 2012 - 22:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.