CEMİL VATANSEVER “BOLUSPOR BENİM YUVAM”

Geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda canla başla mücadele eden defans oyuncusu Cemil Vatansever “Boluspor benim yuvam. Boluspor’la anlaşılmamak gibi bir durum yok” dedi.   Boluspor’da 2012’ye...

Geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda canla başla mücadele eden defans oyuncusu Cemil Vatansever “Boluspor benim yuvam. Boluspor’la anlaşılmamak gibi bir durum yok” dedi.

Boluspor’da 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli stoper Cemil Vatansever, Boluspor’la maddi konularda anlaşamadığı dedikodulara cevap verdi. Telefonla ulaştığımız tecrübeli stoper Cemil Vatansever adeta içini döktü. Günlerdir telefonlarının susmadığını ve Boluspor’la anlaştığını anlatmakta zorluk çektiğini söyleyen Vatansever “ Boluspor’la anlaşamama gibi bir sorunum yok. Boluspor artık benim yuvam. Herkesin istediği gibi bende Boluspor’da yeni sezonda oynamak istiyorum. Sözleşmem de zaten devam ediyor. Pazartesi günü Bolu’ya gelerek yeni sezon hazırlıklarına Boluspor’la başlayacağım. Boluspor taraftarının gönlü hoş olsun” dedi.

22 Haz 2011 - 21:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.