Çetin “Hakem hatalarıyla mücadele ediyoruz”

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin, Kayseri Erciyesspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiple mücadele etmekten çok, hakem hatalarıyla mücadele...

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin, Kayseri Erciyesspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiple mücadele etmekten çok, hakem hatalarıyla mücadele ediyoruz” dedi.

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin, 4-2’lik K.Erciyesspor mağlubiyeti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftadır ciddi şekilde hakem hatalarıyla mücadele ettiklerini savundu. Maçın genelinde 10 kişiyle mücadele eden takımını kutlayan Çetin “Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiple mücadele etmekten çok, hakem hatalarıyla mücadele ediyoruz. Ligde haftalar daralırken, bu tip olaylara maruz kalmaya başladık. Bu, çok dikkat çekici bir konu. Bu konuda yetkililerin daha duyarlı olmasını umut ediyorum” diye konuştu.

İlk altı hedefi de çok önemli

Güçlü rakibe karşı bir kişi eksik olmalarına rağmen ciddi bir mücadele örneği sergilediklerini anlatan Çetin, duran iki toptan yedikleri gol nedeniyle motivasyonun düştüğünü kaydetti. ‘Önümüzde çok maç var’ diyen Çetin “İlk iki hedefinden uzaklaşmış gibi görünsek de bu ligden Süper Lig'e çıkmak için ilk altı hedefi de çok önemli. Bu konuda herhangi bir endişemiz yok. Oyuncularımızın bu mücadele gücü, isteği, arzusu olduktan sonra böyle bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Eksik noktalarda kendimizi daha iyi geliştirmemiz gerektiği de bir gerçek” şeklinde konuştu.

17 Mar 2013 - 18:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.