Çetin “Kartal maçını kazanmak istiyoruz”

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Kartalspor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyleyerek, “Tek düşüncemiz var o da galip gelmek. İyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz”...

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Kartalspor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyleyerek, “Tek düşüncemiz var o da galip gelmek. İyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Boluspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Kartalspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin “Ligin ikinci yarısında çok farklı bir Boluspor izlettireceğimizi daha önce de söylemiştik. İkinci yarıda 3 galibiyet, 1 beraberliğimiz var. İyi futbol oynamaya başladık. Mücadeleyi ön planda tutarak kazanmak istiyoruz. Boluspor'un hedefi her zaman üst sıralarda yer almaktır. Bu yüzden de hafta sonunda oynayacağımız Kartalspor maçına çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Her maçı final havasında gördüğümüz için kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çıkışa geçerek üst sıralardaki rakiplerimizle olan puan farkını azaltmak istiyoruz” dedi.

14 Şub 2013 - 19:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.