Cihan "Bir puan aldığımız içinde memnunuz"

Boluspor'un deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Boluspor teknik heyeti adına yardımcı antrenör Hamit Cihan açıklamalarda bulundu.

Hamit Cihan "Buraya gelmeden önce üç puan için hazırlık yaptık. Fakat olmadı. Sonuç olarak bir puan aldığımız içinde memnunuz. Oyunu değerlendirdiğimizde, özellikle ilk yarıda topun bizde kalma süresi ve pas sayımızın fazla olması bizim açımızdan sevindirici bir durum. Rakibin defansta sayı olarak çok fazla olması pozisyon üretmemizi zorlaştırdı." ifadelerini kullandı. SPOR MERKEZİ

07 Mar 2016 - 14:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

RAŞİT KILIÇ - hocam ne kadar alçak gönüllüsünüz, her şeyden memnuz oluyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 14:28