Daniel Zlatkov şov yaptı

2013-2014 sezonu hazırlıklarına devam eden Boluspor’da tempo gün geçtikçe artıyor. Kırmızı beyazlılarda akşam yapılan antrenmanında Daniel Zlatkov şov vardı. Bulgar oyuncu kanatlardan yapılan ortalara boş geçmeyip, attığı goller ile alkış aldı.

Boluspor’un yeni transferlerinden Daniel Zlatkov antrenmanda yapılan kenar ortalarında tecrübesini ön plana çıkardı. Boluspor teknik direktörü Teknik direktör Ali Beykoz futbolcularına dayanıklılık, çabukluk, kuvvet antrenmanının yanında aynı anda kenar ortalarda gol atmaları için yaptırdığı ortalarda tecrübeli Bulgar oyuncu Daniel Zlatkov isabetli vuruşları ile dikkat çekti.

Takım arkadaşlarının yaptıkları ortalara isabetli vuruşlar yapıp boş geçmeyen tecrübeli defans oyuncusu, bu görüntüsü ile uzun lig maratonunda kırmızı beyazlı ekibe kenar ortalarında ve hava toplarında çok katkı yapacağa benziyor. Arkadaşları ve hocalarından bol, bol övgü dolu sözler alan Zlatkov’un morali de üst seviyelere çıktı.

10 Tem 2013 - 19:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.