Doğa Koleji rahat kazandı! 3-0

Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar Final Müsabakaları dün yapılan karşılaşmalarla start aldı. 17 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmada Doğa Koleji ile Koza Koleji karşı karşıya geldi. İlk setten itibaren etkili bir oyun sergileyen Doğa Koleji maçı 3-0 net bir sonuçla kazandı.

17 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar Final müsabakaları dün start aldı. Koza Koleji ile karşı karşıya gelen Doğa Koleji ilk setin ilk dakikalarından itibaren üstünlüğü kurarak ilk teknik molaya 8-3 önde girmeyi başardı. Moladan sonra da üstünlüğünü koruyan doğa kolej ikinci teknik molaya da önde giren taraf oldu (16-14). İkinci teknik moladan sonra oyunu bırakmayan Koza Koleji rakibini yakalama şansını elde etse de Doğa Koleji seti 25-21 kazanmayı bildi ve maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. İkinci sette de durum değişmedi ve Doğa Koleji üstünlüğünü devam ettirdi ve ilk teknik molaya yine önde giren taraf oldu(8-5). Moladan sonra farkı arttırmaya devam eden Doğa Koleji ikinci teknik molaya girilirken 7 sayılık farkla önde girdi (16-9). Moladan sonra kendine gelen Koza Koleji arka arkaya bulduğu sayılarla farkı eritti ve setin sonları çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. iki tarafında karşılıklı sayılar bulmasıyla set 27’e uzadı. 25-25 eşitlik sağlandıktan sonra sağlam savunma ve iyi hücumlarla iki sayı daha bulan Doğa Koleji bu seti de 27-25 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Son sette ilk iki setin kaybedilmesiyle moral olarak düşüş yaşayan Koza Koleji karşısında zorlanmayan Doğa Koleji bu seti de rahat bir şekilde 25-17 kazanarak sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

26 Nis 2013 - 19:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.