Dostluk Turnuvası’nda gruplar belli oldu

Geleneksel olarak düzenlenen Arçelik Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda gruplar önceki akşam çekilen kura ile belli oldu.

Haber: Aysun Beykoz

Arçelik Sosyal Tesisleri’nden gerçekleşen toplantıda Arçelik AŞ yöneticileri, Bolu GSİHM temsilcileri, voleybol il temsilciliği ve takımların temsilcileri ile voleybol hakemleri yer aldı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan turnuva öncesi Voleybol Hakemi Hamit Özdamar tarafından toplantıya katılan takım temsilcilerine kurallarla ilgili bilgi verildi. Bayan ve erkeklerin aynı takımda yer alabileceği turnuva tek devreli lig usulü oynanacak ve maçlar kazanılmış 2 set üzerinden tamamlanacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale kalacak. 4 grupta toplam 18 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Akşam saatlerinde oynanacak olan maçlarda file boyu 2.36 metre olacak. Takımlar maçlara 12 kişilik oyuncu listesi ile çıkabilecek. Sağlık raporu oyuncuların takımlarda yer alabilmesi için yeterli olacak. Fikstürün önümüzdeki günlerde açıklanacağı turnuvada gruplar şu şekilde oluştu:

A Grubu: Gazeteciler, Özel İdare, Arçelik, Barilla, Tarım İl Müdürlüğü

B Grubu: Doğa Koleji, Emniyet, F Tipi Cezaevi, T Tipi Cezaevi

C Grubu: Orman Müdürlüğü, GHSİM, Belediye, Bolu Barosu

D Grubu: Adliye, İtfaiye, Avukat Katipleri, Milli Eğitim

04 Nis 2017 - 10:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.