Emre Kılınç Milli Takıma davet edildi##hb_sdk.gif

Boluspor’un gelecek vaat eden oyuncuları arasında yer alan ve 16 yaşında profesyonelliğe imza atan Emre Kılınç, Ümit Milli takıma davet edildi. Genç oyuncumuz Milli takımda Boluspor ve Bolu’yu temsil edecek.   Teknik...

Boluspor’un gelecek vaat eden oyuncuları arasında yer alan ve 16 yaşında profesyonelliğe imza atan Emre Kılınç, Ümit Milli takıma davet edildi. Genç oyuncumuz Milli takımda Boluspor ve Bolu’yu temsil edecek.

Teknik direktör Levent Eriş döneminde 16 yaşında profesyonelliğe imza atmasına rağmen fazla forma şansı bulmayan ve bu sezon birçok karşılaşmada forma şansı bulan Emre Kılınç, Ümit Milli takıma davet edildi. Yaklaşık 3 yıldan buyana A takımla birlikte çalışmalarını sürdüren genç orta saha oyuncumuz Emre Kılınç, Bank Asya 1.Lig’deki ilk golünü sahamızda oynadığımız Göztepe’ye karşı atmıştı. Son haftalarda sakatlığından dolayı kadroya alınmayan ve geçtiğimiz hafta A2 takımın Bursaspor’a karşı mücadele eden genç oyuncumuz, o karşılaşama da hat-trick yapmıştı. Önümüzdeki günler Ümit Milli takımının kampına katılacak olan yıldız oyuncumuz Emre Kılınç, Milli formayla hem Boluspor’u hemde Bolu’yu temsil edecek.

29 Kas 2012 - 15:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.