Emre Kılınç’a Fenerbahçe talip oldu

Fenerbahçe Boluspor'un yıldız oyuncusu Emre Kılınç’a kancayı taktı. Sarı Lacivertlilerin genç oyuncuyu kadroya katmak için şimdiden çalışmalara başladığı ifade edildi.

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezonun planlaması için hazırlıklarına erkenden başladı. Daha derin ve genç bir kadro oluşturmayı planlayan sarı-lacivertlilerin, 'iki genç yabancının' yanı sıra, şu anda çok tanınmayan ancak 'gelecekte adından çok söz ettirecek' ve takıma direkt olarak katkı sağlayacak isimlerin peşine düştüğü belirtildi. Birçok ‘gurbetçi’yi yakın takibe alan yöneticilerin, aynı zamanda PTT 1. Ligde forma giyen yetenekler için araştırma yaptıkları belirtildi.

4 GENÇ İSİM LİSTEDE

Sarı-lacivertlilerin Boluspor'dan genç sol ayaklı sağ açık Emre Kılınç’ın yanı sıra, İstanbul BB'den 'genç nöbetçi' İbrahim Yılmaz, Manisa'nın 'Mehmet Topal'ı Eray Ataseven, Buca’da 'Salih'in varisi' olarak gösterilen Emre Şahin için arayışlarını sürdürdüğü vurgulandı.

22 Nis 2014 - 19:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

SPORSEVER - boluspordan genç sol ayaklı sağaçığı haaaa!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 19:55