Emre’nin işini menajerler mi bozdu?

Boluspor yönetim kurulunun geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği’ne sattığı Emre Kılınç, transferinde şok gelişme yaşandı. Genç oyuncu Gençlerbirliği’yle masaya otururken, genç oyuncuya teklif edilen parayı kabul etmeyerek masadan kalktı.

Haber: Hamza Türdü

Geçtiğimiz günlerde Emre Kılınç + 4 oyuncuyu Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne satan Boluspor yönetimi, Ankara ekibiyle her konuda anlaşma sağlarken, dün öğle saatlerinde Gençlerbirliği ile masaya oturan yıldız oyuncu Emre Kılınç, parasal konuda Gençlerbirliği ile anlaşamadı. Ankara’ya geçtiğimiz sezon Boluspor’un Teknik Direktörü olan Oğuz Çetin’in menajerleriyle birlikte 5 kişiyle giden genç oyuncu Emre Kılınç’a teklif edilen 100 Milyar peşinatı menajerleri kabul etmedi. Bunun üzerine masadan kalkan Emre Kılınç ve menajerleri Boluspor’un yolunu tuttu.

EMRE YUVAYA GERİ DÖNÜYOR

Sezon başı ismi Galatasaray’la anılan ve İstanbul ekibiyle anlaşama sağlayamayarak Boluspor kampına katılan yıldız oyuncu Emre Kılınç ve menajerleri dün Ankara ekibi Gençlerbirliği ile masaya oturmasına rağmen genç oyuncu Emre’ye teklif edilen peşinatı kabul etmeyen menajerler “Oyuncumuzu 5 kulüp daha istiyor” diyerek masadan kalktı. Bunun üzerine genç oyuncu Emre Kılınç’ın Boluspor kulübünü arayarak kampa katılmak için izin istediği ve Boluspor yönetiminin Emre’ye cevabı ise “Sana kapımız her zaman açık. Üzülme, biran önce kafanı topla ve kampa katıl” dedikleri öğrenildi.

18 Tem 2013 - 22:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.