Ereğli Belediyespor’un Bolu kampı

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Görelespor’u 3-2 mağlup etti.

Ereğli Belediyespor’un Bolu kampı

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Görelespor’u 3-2 mağlup etti.

HABER:S.Özge Yücel

2018-2019 futbol sezonunda BAL 10’uncu grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ereğli Belediyespor hazırlık maçlarına Bolu kampında devam ediyor. Eflatun-beyazlı ekip Cumartesi günü Topuk Yaylası’nda oynadığı Görelespor hazırlık maçından 3-2 galip ayrıldı.Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında 1074 Çankırıspor’u yenerek tur atlayan Ereğli Belediyespor şimdi ikinci turdaki rakibini bekliyor.Ereğli Belediyespor Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde Görelespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Ahmet, Süleyman, Ozan, Barış, Emre Berkan, Hami, Serbay, Taşkın, Volkan, Engin ve Oruj ilk onbiri ile maça başlayan Ereğli Belediyespor, Volkan Uluğ, Koray ve Taşkın’ın attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı.Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı kaçıran Ereğli Belediyespor yeni sezonda yaptığı takviyelerle güçlü bir ekip oluşturdu. Ziraat Türkiye Kupası’nda Çankırı galibiyetinin yanı sıra oynadığı hazırlık maçlarında da başarılı performans gösteren Ereğli Belediyespor Aliağaspor’u 4-3, Çilimli Belediyespor’u 3-0 ve Cumartesi günü de 3-2 yenerek lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini gösterdi. Ancak Ereğli Belediyespor’un galibiyetlere rağmen yediği gollere teknik heyetin çözüm bulması bekleniyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.