Erginer: “Basit goller yiyoruz”

Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, “Baktığımız zaman çok pozisyon vermeden goller yedik. Bu yediğimiz goller düşündürücü” dedi.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Bursaspor sahasında ağırladığı Boluspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, ilk 2 golü kornerden yediklerini belirterek, “Basit goller yiyoruz. Bir ve ikinci golden sonra oyuna dönmek için gole ihtiyaç vardı, bunu beceremedik. Devre arasında oyuncularımıza 2-1 yaparsak maçı çevirebileceğimizi söyledim ama 3 golü yedik. Bundan sonra bir gol bulduk ama yetmedi. Golün arkasından ikinci golü kaçırdık. O golü kaçırmasaydık maça dönebilirdik. Baktığımız zaman rakibe çok pozisyon vermeden goller yedik. Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bugün yediğimiz goller düşündürücü. Oyun üstünlüğüne bakılırsa ortada geçen maç diyebiliriz. Topla oynama oranları yüzde 51'e yüzde 49 üstünüz ama oyun anlamında bir şey ifade etmedi. Geride gereksiz paslar yaptık. 4 haftadır kazanamıyoruz. Üzüntülüyüz” dedi.

Takımda bir özgüven eksikliğinin olmadığının altını çizen Enginer, “Galibiyete yakın taraf geçen hafta bizdik. Geçtiğimiz 3 maçı kazanabilirdik. Oyun standardını yakalamıştık ama bugün Bursaspor bize standart oyunumuzu oynatmadı. İkinci bölgeye çekilip bizi öyle karşılayacaklarını biliyorduk. Oyunu ağır oynadık. Bundan önceki haftalarda da gol ile sıkıntılarımız var bu durum bu hafta da devam ediyor” şeklinde konuştu.

Bursaspor cephesi

“Bursa şehri çok daha fazla sevinecek”

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, iyi bir kamp süreci geçirdiklerini ifade ederek, “Oyuncularımızın antrenmanda katılımları çok iyiydi.

Böyle devam ettiği sürece Bursa şehri çok daha fazla sevinecek. Sabırlı olacağız 1 galibiyetle hiç bir şey bitmedi” dedi.

Bursaspor kendi evinde karşılaştığı Boluspor'u 3-1'le geçti. Maçın ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, “İki haftalık çalışma sürecimiz oldu. Orada bazı oyun karakteri ortaya koymak istemiştik. Onun meyvelerini toplamaya başladık. Bunun devamı getirmek lazım. Bir galibiyet ile her şey bitmiyor. Devam ettirmek için elimden geleni yapacağız. Coşku her şeyden önemli ama oyunumuzu geliştirmek gerekiyor. Bunları da yavaş yavaş yapacağız” diye konuştu.

“Bizim için kamp çok verimli geçti. Orada eğlendik ve iyi antrenmanlar yaptık” diyen Bizati, “Eğlenerek iş yapılmasından yanayım. Antrenmanların içinde yüksek tempo vardı. Bizim antrenmanlarımız hep zevkli ve temposu yüksektir. Oyuncularımızın katılımları çok iyiydi. Böyle devam ettiği sürece Bursa şehri çok daha fazla sevinecek. Sabırlı olacağız bir galibiyetle hiç bir şey bitmedi” dedi.

Bazı oyuncuların sakatlık ve hastalıklarının olduğunu vurgulayan Bizati, “Sakatlık ve hastalıklar var. Eksik değiliz. Benim için oynamayan değil, sahadaki oyuncuların performansı daha önemlidir. Bir haftalık kamp sürecinde bu duruma geldik. Oyuncular bir şeyler istiyorlar. Taktiksel olarak bir şey istiyorlar ama fiziksel gücümüz yetmiyordu” ifadelerin

18 Eki 2021 - 11:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.