ERİŞ VE BERKİN'DE GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da yürütülen şike operasyonu kapsamında Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un eski Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Levent Eriş ve yardımcısı Serdar Berkin de gözaltına alındığı bildirildi. 2010-2011...

İstanbul'da yürütülen şike operasyonu kapsamında Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un eski Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Levent Eriş ve yardımcısı Serdar Berkin de gözaltına alındığı bildirildi. 2010-2011 sezonunda Boluspor teknik direktörü olan Eriş, Türkiye çapında 12 ilde Pazar sabahı erken saatlerde başlatılan operasyonlarla gözaltına alınırken nerdeyse sağ kolu olan menajeri Serdar Berkin de gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre şike operasyonunun 2 ya da 3 dalga halinde devam edeceği ve önümüzdeki hafta içinde gözaltına alınanların sayısının 150'yu bulması bekleniyor. Gözaltına alınanların arasında Boluspor'un eski Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Levent Eriş de bulunuyor. Geçen sezon Boluspor'da menajerliğe adı geçen Eriş'in danışmanı olarak bilinen Serdar Berkin'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler;

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz

Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan

Ankaragücü'nün yeni transferi Serdar Kulbilge

Gençlerbirliği Kulübü futbolcusu Serkan Çalık

Geçen yıl Sivasspor'da kiralık forma giyen kaleci Korcan Çelikay

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Menajer Ali Kıratlı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş

Adanaspor Teknik Direktör yardımcısı Serdar Berkin

Altay Kulübü Genel Müdürü Erman Ertaş

FB'li Futbolcu Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı

Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü

Giresunspor eski başkanı Olgun Peker

Diyarbakırspor külubü eski Başkanı Abdurrahman Yakut

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emenike

Sivasspor'dan Eskişehirspor'a transfer olan Mehmet Yıldız

Bu arada Genclerbirliği futbolcusu Sekan Çalık kısa bir süre önce evlenirken, izninin devam ettiği ve şu an Almanya'da bulunduğu öğrenildi.

Gençlerbirliği'nden Ankaragücü'ne geçen kaleci Serdar Kulbilge'nin ise takımla beraber Avusturya kampında bulunduğu ve Ankara'daki evine herhangi bir tebligat gelmediği öğrenildi.

03 Tem 2011 - 18:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.