Erkan Sözeri’den Erzurumspor’a rest

TFF 1. Lig'de Adanaspor'u 3-1 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maç sonrası yatırılmayan primler için yönetime süre verdi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Adanaspor'u 3-1 yenen BB Erzurumspor saha dışında çalkantılı günler yaşıyor. Mavi-beyazlıların teknik direktörü Erkan Sözeri, kulüp yönetimini hedef alan sert bir çıkış yaptı.

'Primler yatmazsa perşembe günü yokum'

Kulübe primleri yatırması için çarşamba gününe kadar süre veren deneyimli çalıştırıcı, "Şimdiye kadar yeterince tolere ettik, çarşamba gününe kadar primler yatmazsa perşembe günü ben yokum" ifadelerini kullandı.

Şimşek: Zor şartlarda kazandık

Erzurumspor Yardımcı Antrenör Mehmet Şimşek de kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Şimşek, "Bu ligde gerçekten kolay maç yok. Kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı gönülden tebrik ediyorum. Zor şartlarda maçı kazanmasını bildiler" dedi.

'Kulüp içinde sıkıntı var'

Şimşek, "Kulüp içinde bazı sıkıntılarımız var. Takım biraz geç kuruldu ve finansal zorluklar yaşıyoruz. Buna rağmen oyuncularımız iyi kenetlenip yürekten oynadılar. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız diye ümit ediyorum." diye konuştu.

26 Eyl 2021 - 15:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.