Ertelenen maçlarda gol yağmuru

Geçtiğimiz hafta kar yağışı nedeni ile ertelenen U14 ve U15 maçları oynandı.

Coco-Cola Gelişim liginde Boluspor U14 ve Boluspor U15 takımlarının K.Karabükspor maçları oynandı. Her iki takımımızda sahadan galibiyet ile ayrılmayı başardı.

U15’ler kendine geldi

Soğuk bir havada oynanan Boluspor U15-K.Karabükspor U15 maçta temsilcimiz sahadan 3-0 galip gelmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar üç haftalık galibiyet hasretine son verirken puanını 32’ye çıkarttı. A.Konyaspor ardından 2. Sırada yer alan U15 takımımız önümüzdeki hafta Eskişehirspor ile karşılaşacak.

U14 3 puanı 3 golle aldı

Boluspor U14 takımı ertelenen K. Karabüspor maçında sahadan 3-1 galibiyet aldı. Temsilcimiz puanını 28 yaparak 5. Sıraya yükseldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçında aldığı 3-0 mağlubiyeti bir nebze olsun unutan temsilcimiz haftaya evinde Eskişehirspor’u konuk edecek.

16 Ara 2016 - 10:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.