ES-ES Osmanlıspor’u mağlup etti

Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, aynı ligde mücadele eden Osmanlıspor'u hazırlık maçında 1-0 mağlup etti.


HABER:Ayhan Demirci

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehir ve başkent ekibi, Karacasu beldesinde bulunan bir otelin sahasında hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Burak Talkınsoy, Hakan Yoldaş ve Ferdi Karadoruk yönetti.

Eskişehirspor, Ekrem Kılıçarslan, Hakan Aslantaş, Semih Güler, Cemali Sertel, İsmail Oykun, Kamal Issah, Furgan Polat, Talha Erdoğan, Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic ve Farid Karim ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Osmanlıspor'un ilk 11'inde ise Zydrunas Karcemarskas, Anıl Karaer, Ceyhun Gülselam, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Sokol Cikalleshi, Tortol Lumanza Lembi, Caner Arıcı, Hasan Kılıç, Oğuzhan Erdoğan ve Ousmane N'diaye yer aldı.

Maçın tek golünü 33. dakikada Marko Milinkovic kaydetti. Eskişehirspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı. Karşılaşmayı Osmanlıspor'un Onursal Başkanı Melih Gökçek, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ile taraftarlar izledi.

24 Tem 2018 - 14:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.