Eskiler rakip oldu

Haftasonunda oynanan Bolu Belediyespor-Bartın Polisgücü Bayanlar Voleybol 2.Lig mücadelesinde temsilcimizin eski oyuncuları rakip olarak salona çıktı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Mücadelede geçen sezon Bolu Belediyespor forması giyen Neslihan Çengeltepe ve Meral Uğur rakip olarak temsilcimizin karşısına çıktı. Libero oynayan Neslihan yıllar sonra yeniden Bolu Belediyespor’un karşısına rakip olarak çıkarken, Meral Uğur da rakip takımla maça çıktı. Her iki oyuncu maçtan önce Olay Gündem Gazetesi’ne birlikte poz verirken duygusal anlar yaşadılar. Tecrübeli 2 isim mücadeleyi kaybeden takımla birlikte üzgün bir şekilde Bartın’ın yolunu tuttu.

16 Eki 2016 - 15:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.