Fenerbahçe’de Berisha ayrılık kararı aldı

Fenerbahçe'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Mergim Berisha, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Alman futbolcu, Mainz ile görüşmek için ülkesine gitti.

Haber: Okay Özcan

Fenerbahçe'de geçen sezon büyük umutlarla kadroya katılan ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Mergim Berisha, ayrılığa hazırlanıyor. Mergim Berisha, Mainz ile görüşmek için Almanya'ya gitti

Alman futbolcu, kendisini transfer etmek isteyen Mainz 05 ile görüşmek için pazartesi günü Almanya'ya gitti. Berisha ile aynı bölgede forma giyen Joshua King ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin, istenen bonservisin teklif edilmesi durumunda Berisha'nın ayrılığına onay vermesi bekleniyor.

2021 yazında Fenerbahçe'nin, 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Berisha, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 31 maçta 7 gol atıp, 2 asist yaptı.

13 Tem 2022 - 10:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.