Fenerbahçeli Gençlerden anlamli proje

1907 ÜNİFEB Abant İzzet Baysal Üniversitesi üyeleri olan öğrenciler” bir kitap bir dünya” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesini tamamladılar. Yaklaşık iki aydır Düzce ili Musa Baba Ortaokulunun kütüphanesine kitap toplayan gençler geçtiğimiz hafta okula giderek kitapları bizzat teslim ederek kütüphaneye yerleştirdiler.

1907 ÜNİFEB Abant İzzet Baysal Üniversitesi Organizasyon ve Projler Sorumlusu Şafak Çıkrıkcı projenin önemine değinerek “1907 ÜNİFEB'in bir taraftar grubu olmasın yanında Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olması ve bu tür organizasyonlarla Anadolu’nun her köşesinde ihtiyaç sahibi olan okullara bu tür organizasyonlar yapmak bizim için gurur vericidir” dedi. Kampanyaya destek olan herkese ayrıca teşekkür eden Çıkrıkcı ”Musa Baba ortaokulunda öğrenci kardeşlerimizin yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve Musa Baba Ortaokulu Müdürü ve Öğretmenlerine de bizleri çok iyi ağırlamalarından ötürü ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Projeye öncülük eden Musa Baba Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mahmut Yılmaz ise ” Aibü Unifeb topluluğu adına ilk olarak Şafak Çıkrıkçı arkadaşımızla irtibat kurduk. Kütüphanemizdeki kitapların yetersiz olduğunu kendilerine ilettik. Onlarda topluluk olarak zaten kendilerinin de böyle bir çalışmalarının olduğunu, eksiği olan okul aradıklarının söylediler. Bizim söylememiz tesadüf ama yerinde oldu. Topluluktaki arkadaşlarımız hummalı bir çalışma sonucu ihtiyacımız olan kitapların topladılar. Bununla da kalmayıp kırtasiye malzemesi ve giyecek de topladıklarını öğrendik. Bu özverili çalışmalarından dolayı Ünifeb Aibü topluluğundaki tüm arkadaşlarımıza Musa Baba Ortaokulu olarak içtenlikle teşekkür ediyor daha kitaba kavuşamamış okullarımıza da yardımda bulunacaklarını gözlerimdeki ışıktan anlıyoruz. Emekleriniz çocuklarla beraber büyüyecek”diyerek destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

1907 ÜNİFEB Abant İzzet Baysal Üniversitesi üyeleri son olarak derslere girerek öğrenci arkadaşlarla sohbet etmiş ve bu sohbetlerde hem 1907 ÜNİFEB'i hemde kendi yaptıkları sosyal sorumluluk projelerini öğrenci arkadaşlara anlattılar. SPOR MERKEZİ

19 Mar 2015 - 20:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.