Fuat Çapa: “Çok Önemli Bir Şansı Değerlendiremedik”

Altınordu'ya 2-0 mağlup olan Boluspor'un Teknik Direktörü Fuat Çapa, önemli bir maçı kaybettiklerini dile getirerek, "Çok önemli bir şansı değerlendiremedik"...

Haber: Aysun Beykoz

Altınordu'ya 2-0 mağlup olan Boluspor'un Teknik Direktörü Fuat Çapa, önemli bir maçı kaybettiklerini dile getirerek, "Çok önemli bir şansı değerlendiremedik" dedi.

TFF 1. Lig'in 28. hafta maçında Altınordu'ya konuk olan Boluspor, rakibine 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, "Alınan sonuçlara bakıldığı zaman alacağımız 3 puan ilk 2 sıra için puan farkını 4'e düşürecekti. Bizim adımıza çok önemli bir şansı değerlendiremedik. Maça iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Gol geciktikçe rakibin özgüveni arttı. İlk devre çok net pozisyonlar yoktu. İkinci yarıda defansın arkasına koşu yapacak oyuncuları düşünerek değişiklikler yaptık ama rakip golü buldu. Bugünü bir an önce unutup Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız" diye konuştu.

20 Nis 2017 - 14:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

KADİR ALTUNDAĞ - boluya hi̇ç mi̇ oyunu okuyabi̇len hoca gelmeyecek.yaptiği deği̇şi̇kli̇klere bi̇r bak kargalar bi̇le güler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 14:05
01

KADİR ALTUNDAĞ - boluya hi̇ç mi̇ futbol bi̇lgi̇si̇ olan gelmeyecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 14:05