Fuat Çapa yönetime seslendi: "Transferlerin bir an önce yapılması lazım"

Boluspor Bolu Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen hazırlık maçında PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı tek golle kazanan kırmızı beyazlılarda karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. Maçın kendileri açısından oyun olarak gayet olumlu geçtiğini söyleyen Çapa aynı zamanda tam olarak hazır olabilmeleri için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Haber: Volkan YILMAZ

Ligin başlamasına yaklaşık olarak üç hafta kalırken, temsilcimiz Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu Atatürk Stadyumunda PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen kırmızı beyazlılar Furkan'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrılırken, karşılaşma sonrasında Fuat Çapa çarpıcı açıklamalarda bulundu. Göztepe karşılaşmasının oyun olarak gayet olumlu geçtiğini söyleyen Çapa aynı zamanda tam olarak hazır olabilmeleri için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu da dile getirdi.

"TAMAMEN HAZIR OLABİLMEMİZ İÇİN DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Tam olarak hazır olabilmeleri açısından biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çapa "Bundan önce 3 karşılaşma daha yapmıştık. Karşılaşmaların seviyesini özellikle 2.lig, 3.lig ve PTT 1.Lig olarak organize ettik. Çünkü tamamen yeni bir takımız ve bazı yapmış olduğumuz çalışmaları belirli maçlarda görmemiz gerekiyordu. Bugünkü karşılaşmada oyun olarak gayet olumlu geçti diyebiliriz. Ama şu da bir gerçek tamamen hazır olabilmemiz için daha zamana ihtiyacımız var. Zaman zaman saha içerisinde kopukluklar oluyor bunlarda gayet normal çünkü tamamen yeni oluşan bir takım için saha içerisindeki yanlış anlaşılmalar olabilir" dedi.

"4 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ"

Transfer konusuna da değinen Çapa "Bundan sonra iki hazırlık karşılaşmamız daha var. Önce Malatya ile sonrada İstanbul'da Kasımpaşa ile oynayacağız. Yani şu anda çok iyi bilmemiz lazım. Biz tamamen yeni bir takımız ve yönetimin bir projesi var, bu projeyi gerçekleştirmek içinde zamana ihtiyacımız var. Şöyle zamana ihtiyacımız var. Kulübün olanakları biliniyor. Transfer edeceğimiz mevkiler biliniyor. 2 tane stoper, bir orta saha, ve bir de forvet alacağız yani bu da demek oluyor ki 4 tane daha oyuncu alacağız. İstediğimiz bu 4 oyuncu alabilmek de maddi olarak çok zorluyor. Bunu yönetim nasıl çözer nasıl yapar onu şu an için söylemek çok zor. Eğer biz sezonun içinde taraftar ve takım olarak üzülmek istemiyorsak zaten yönetiminde bilmiş olduğu ve herkesinde görmüş olduğu mevkileri doldurmamız lazım" şeklinde konuştu.

"BU LİGİ KALDIRABİLECEK FUTBOLCU SAYISINI 16-17'YE ÇIKARMAMIZ LAZIM"

Takım kadrosunun eksik olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı Fuat Çapa "Sayı olarak ta çok azız. Bu ligi kaldırabilecek futbolcu sayısını 16-17'ye çıkarmamız lazım ki belirli hedeflerden konuşabilelim. Hem maddi olarak hem de kalite olarak bir çok takım var. Ama biz bu açığı daha çok çalışaraktan, daha iyi bir sinerji yakalayaraktan kapatmaya çalışacağız. Transferlerin gecikmesi elbette ki bizim için büyük bir dezavantaj oluşturuyor. Ligin başlamasına üç hafta kaldı ama hala daha bahsetmiş olduğumuz üç mevkiye transferleri gerçekleştiremedik. En azından önümüzdeki hafta bu transferleri gerçekleştirebilirsek, ki yönetimin bu konuda girişimleri sürüyor ve temasta olduğu bazı isimlerde var. Bunların bir an önce gerçekleşmesi gerekiyor ki bu arkadaşlarla da lig başlamadan bir iki hafta çalışabilelim" diyerek sözlerine son verdi.

KÜÇÜK TARAFTARIN ÇAPA AŞKI

Boluspor'un PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile yaptığı hazırlık karşılaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın yanına gelen Boluspor'lu küçük taraftar açıklama sonrasında Çapa'dan formasını imzalamasını istedi. Minik taraftarın isteğini geri çevirmeyen Çapa'nın formayı imzalamasının ardından, Boluspor sevdalısı Atahan Boluspor'u çok sevdiğini dile getirirken, formasını imzalattığı için çok mutlu oldu.

02 Ağu 2016 - 15:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Çok ivedi. - yoksa gol atmayan,atamayan forvetle küme düşeriz,değiştirin.acilen forvet transfer,golcü,puan'ı gol atarsan veriyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 15:21