Futbolcular, Cihat Arslan’a koştu!

Boluspor’un Göztepespor’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın başında ilginç bir olay yaşandı.    Bank Asya 1. Lig’in ilk devresinde başında bulundukları takımlara karşı Cihat Arslan ve Özcan...

Boluspor’un Göztepespor’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın başında ilginç bir olay yaşandı.

Bank Asya 1. Lig’in ilk devresinde başında bulundukları takımlara karşı Cihat Arslan ve Özcan Kızıltan mücadele ederken, kırmızı beyazlı futbolcular eski hocalarını unutmadılar. Boluspor’un başındayken yaptığı gibi İstiklal Marşı’nın hemen ardından sahaya çıkan Cihat Arslan’ı, kırmızı beyazlı taraftarlar alkışlarken, futbolcular da yanına gitti. Eski hocalarını birer birer öpen kırmızı beyazlı futbolcular, Arslan’la hasret giderdiler.

Diğer yanda ise Göztepespor’un eski teknik direktörü Özcan Kızıltan, eski takımına karşı sahaya çıkarken, eski oyuncuları ise Kızıltan’ın yanlarına gitmediler.

Göztepespor teknik Direktörü Cihat Arslan, karşılaşmanın başında Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan’ın yanına gelerek başarı dileklerinde bulundu.

26 Şub 2012 - 20:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.