GAKKOŞLARI İKİ GOLLE GEÇTİK! [2-1]

Ekibimiz Boluspor, Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda ligdeki rakiplerimizden olan Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor, Elazığspor’u Sercan Türkeri ve Ferhat Kiraz’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Elazığspor’un...

Ekibimiz Boluspor, Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda ligdeki rakiplerimizden olan Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor, Elazığspor’u Sercan Türkeri ve Ferhat Kiraz’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Elazığspor’un tek golü ise eski oyuncumuz Görkem Görk kaydetti.

10 Eylül 2011'de başlayacak lig maçları öncesi hazırlık maçı üstüne hazırlık maçı oynayan Boluspor, 10.hazırlık maçını dün Atatürk Stadyumunda Elazığspor’a karşı oynadı. Karşılaşmaya ekibimiz Boluspor, Kalede Burak, Defansta Sercan, Doğan, Gencer, Veli, Orta sahada Onur, Fatih, Landry, Caner, Alp, forvette Emrah Kol ilk onbiriyle başladı.

Müsabakaya her iki takımda kontrollü başlarken, ekibimiz Boluspor daha çok ayağa pas yaparak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Karşılaşma’nın 5’inci dakikasında Onur’un ara pasında Emrah Kol ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Emrah Kol kötü bir vuruşla topu üsten auta gönderdi. Bu dakikadan sonra rakip takım Elazığspor, oyunun sertleştirdi. Bu dakikadan sonra kartlar havada uçuşurken, 15.dakikada Elazığspor’dan Onur Güney gördüğü kırmızı-kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ekibimiz Boluspor 32.dakikada Caner Ağaca’nın nefis ara pasına hareketlenen Sercan Türkleri attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken ekibimiz Boluspor soyunma odasına 1-0 öne gitti.

İkinci yarıda her iki takımda yepyeni kadrolarla sahada yer alırken, Cihat hoca, Kaleci Burak’ın yerine Atacan’ı, Sercan’ın yerine Erkam’ı, Doğan’ın yerine yeni transferimiz Hakan Arslan’ı Caner Ağca’nın yerine Erman’ı Landry’in yerine Vedat Budak,’ı, Emrah Kol’un yerine de Koffi’yi, Alp’n yerine de Serkan Atak’ı oyuna aldı. Boluspor oyuncular ikinci yarının hemen başında orta sahada arka arkaya yaptığı paslarla taraftardan alkış aldı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Elazığspor aradığı golü buldu. Sağ taraftan gelen ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Görkem topu ağlara gönderdi. (1-1) Bu golden sadece 5 dakika sonra oyuna giren Ferhat Kiraz 75.dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Oyuna girmesiyle oyuna hareketlilik getiren Ferhat, sakatlıktan tamamen kurtulduğunun sinyallerini verdi.

Maç boyunca rakibinin de eksik kalması nedeniyle oyunun kontrolünü elinde bulunduran Boluspor, özellikle ikinci yarıda daha net pozisyonlar buldu.

21 Ağu 2011 - 21:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.