Genç Kızlar Futbol Şampiyonası Bolu grubunda heyecan sürüyor

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 2.Grup Aşaması Bolu etabında Karaçayır'da dün iki karşılaşma oynandı. İlk maçından beraberlikle ayrılan Horozkent ile turnuvaya kötü bir başlangıç yapan Dudullu karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında tek gol bulan Horozkent, mücadeleden galip ayrılarak gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

Genç Kızlar Futbol Şampiyonası Bolu grubunda heyecan sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Volkan YILMAZ

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 2.Grup Aşaması Bolu etabında dün 2 karşılaşma oynandı. Bolu grubunun favorisi olarak gösterilen Giresun Sanayispor ile Fatih Vatanspor karşı karşıya gelirken, diğer karşılaşmada ise Dudulluspor ile Denizli Horozkent karşılaştı.

Horozkent ikinci maçında galibiyetle tanıştı

Grupta ilk maçından golsüz eşitlikle ayrılarak 1 puan alan Denizli Horozkent ile grubun ilk maçında Bolu grubunun favorisi olarak gösterilen Giresunspor'a 2-0 kaybeden Dudulluspor karşı karşıya geldi. İki takım içinde üç puanın altın değerinde olduğu karşılaşmaya Dudulluspor daha etkili başlarken, karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol bulamadı ve devre golsüz eşitlikle sonuçlandı. İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha etkili başlayan Denizli Horozkent aradığı golü buldu ve karşılaşmayı 1-0 kazanarak sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Denizli Horozkent puanını 4 yaparken, gruptan çıkma şansını sürdürdü. Dudulluspor ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak, turnuvaya veda etti.

Favori Giresun Sanayispor beraberlikle yetindi

Bolu grubunun favorisi olarak gösterilen ve ilk maçında Dudulluspor'u iki golle geçen Giresun Sanayispor ikinci karşılaşmasında 1 puanı bulunan Fatih Vatanspor ile karşı karşıya geldi. İki takımında üç puanı çok istediği karşılaşma daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki takımda gol bulmakta zorlandı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla Giresun Sanayispor puanını 4'e çıkartırken, Fatih Vatanspor'da ikinci maçından da beraberlikle ayrılarak puanını 2 yaptı.


08 Ağu 2016 - 12:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.