Genç yetenek imzayı attı

Boluspor Profesyonel Futbol Takımı ile birlikte uzun süredir antrenmanlara çıkan ve U 21 takımında forma giyen Erken Süer profesyonel sözleşmeye imza attı.

Haber: Gökhan Aksoy

Boluspor alt yapısında 4 sezondur mücadele eden 2001 doğumlu Erkan Süer’den beklenen imza geldi. Kırmızı beyazlı ekipte gelecek vaat eden 17 yaşındaki genç on numara oyuncusu Erkan Süer profesyonel sözleşmeye imza attı. Süer Boluspor alt yapısında oynadığı günden buyana gösterdiği performansla adından çıksa bahsedilen isim oldu. Özellikle son dönemde gösterdiği performansla Boluspor teknik Direktörü Sait Karafırtınalar’ın beğenisi kazanan genç yetenek A takım antrenmanlarına davet edilmişti. A takım ile çıktığı antrenmanda gösterdiği performans ve azimle Sait hoca ile ekibinin beğenisi kazandı. Kırmızı beyazlı takımın genç yeteneği Süer, iki sezondur teknik direktör Sait Karafırtınalar tarafından takımın devre arasında gerçekleştirdiği hazırlık kampına davet edildi ve bu kamp dönemlerini başarılı bir şekilde geçirdi. 17yaşındaki on numara oyuncusu geleceğin önemli yıldızları arasında yer alması bekleniyor. Oynadığı maçlarda gösterdiği performans ve oyunla gelecekte de adından şıksa bahsedilen isimler arasında olacak. Hem sergilemiş olduğu performansla hem de oyun sırasında gösterdiği ahlaklı davranışıyla taraflı tarafsız birçok kişinin beğenisini topladı.

On numara mevkiinde oynanan Süer, bu sezonun ilk yarısında Boluspor U 21 takımı ile14 maça çıktı. Kırmızı beyazlı forma ile çıktığı 14 maçın hepsinde ilk 11’de sahaya çıkan Erkan 7 gole imza attı.

İLK GOLÜ AKHİSAR’A

Liglere verilen aranın ardından Boluspor takımının Antalya Belek’te gerçekleştirdiği hazırlık kamp kadrosuna Erkan Süer’de teknik direktör Sait Karafırtınalar tarafından alınan isim oldu. On numara oyuncusu hazırlık kampı boyunca sergilediği performansla kampın yıldızları arasında yer aldı. 17 yaşındaki genç yetenek Antalya Kampı kapsamında Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor ile oynanan hazırlık maçında görev alan isimler arasında yer aldı. Kırmızı beyazlıların Süper Lig ekibini 4 – 2 yendiği maçta süre alan Erkan Süer skora katıda bulundu. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna giren Süer, mücadelenin 89.dakikasında topu ağlara göndererek a takım ile çıktığı ilk maçta gol kaydetme becerisi gösterdi.

EN AZ 2 MİLYON

Erkan Süer’in bu performansının böyle devam etmesi halinde transfer sezonlarında birçok kulübün listesinde ilk sıralarda yer alması bekleniyor. On numara oyuncusunun performansının üstüne eklemesi halinde en az bir başka kulübe en az 1,5 – 2 milyon arası bir bedel ile transfer olması bekleniyor.

18 Oca 2019 - 16:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.