"Gençlerimiz hedefledikleri yerlere ulaşacaklardır"

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, A Takım'a çıkardıkları genç oyuncuların, çok çalışıp inandıkları takdirde hedefledikleri yere ulaşacaklarını bildirdi.


Haber: N.Halid Altundal

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, Altınordu Futbol Akademisinde (ALFA) yetişen kaleci Mertcan Dağlı, savunma oyuncuları Furkan Metin, Özgür Deryol ve Yusuf Can Esendemir, orta saha Yiğit Emre Çeltik ile forvet Enis Destan'ın bu sezon forma şansı bulduğu bildirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ALFA'nın "altın madeni" olduğunu belirtti. ALFA'dan çıkanlara şans verdiklerini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti: "Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Ravil Tagir, Berke Özer, Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Alican Özfesli, Muhammet Taha Tepe, Ozan Can Oruç, Yusuf Acer ve daha bir çok oyuncumuz ALFA'dan çıkan altın madenleridir. A Takım'da onları işleyip birer mücevher haline getiriyoruz. Yeni gençlerimiz de çok çalışıp inandıkları takdirde hedefledikleri yerlere ulaşacaklardır."

13 Kas 2020 - 15:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.