Geredespor yarıştan kopmak istemiyor

Bolu Amatör U15 ligi 8.haftası hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Lig liderliği şansını sürdürmek isteyen Geredespor Bolu Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve sahadan net bir skorla 5-0 galip ayrılan taraf oldu.

Haber: Faruk ÇİDEM

Bolu Amatör U15 ligi 8.haftası hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin güçlü ekiplerinden Geredespor Bolu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde Kızıkspor'un ardından ikinci sırada bulunan Geredespor lig beşincisi Bolu Belediyespor karşısında maçın başlangıç düdüğüyle birlikte üstünlüğü kurdu. İlk dakikadan itibaren rakip kalede gol aramaya başlayan Geredespor daha maçın 5.dakikasında 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sonra baskısını arttıran Geredespor ilk yarıda iki gol daha bularak soyunma odasına 3-0 önde giren taraf oldu. İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Geredespor iki gol daha atarak sahadan 5-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte ligdeki gol sayısını 46 yapan Geredespor puanını 24'e çıkardı ve Kızıkspor'un ardından ikinci sıradaki yerini korudu.

13 Eki 2015 - 17:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.