Geredespor’da İskilip mesaisi başladı

BAL Ligi 11.haftada sahasında İskilip Belediyespor ile karşılaşacak Geredespor, maçın hazırlıklarına başladı.   Gerede Şehir Stadı’ndaki antrenmana, Geredespor Teknik Direktörü Deniz Kral yönetiminde çıkan...

BAL Ligi 11.haftada sahasında İskilip Belediyespor ile karşılaşacak Geredespor, maçın hazırlıklarına başladı.

Gerede Şehir Stadı’ndaki antrenmana, Geredespor Teknik Direktörü Deniz Kral yönetiminde çıkan futbolcular koşu yaptı. Yeşil-kırmızılı futbolcular, koşunun ardından 5′e 2’i top, ayak tenisi ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

Kazanmak istiyoruz

Geredespor Teknik Direktörü Deniz Kral, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Geredespor’un 8 Aralık’ta yaptığı Ankara Adliyespor maçında aldığı 1-1’lik skora üzüldüklerini kaydetti. Maçın hakkının oynanan futbola bakılacak olursa Geredespor’un olduğunu ifade eden Kral, takımının özellikle 50-70’inci dakikalarda çok pas hatası yaptığını ve bu dakikalarda oyundan düştüğünü belirtti. Deniz Kral, “Karşılaşmanın belirli bölümlerinde hücum hattımızdaki arkadaşlarımızın top kayıpları ve geri dönüşlerinin zayıf olması defans güvenliğimizi bozdu. 70’de yediğimiz golle oyunun konsantrasyonu bozulmadı. Bu sevindirici bir olaydı ve takımımız, iyi bir geri dönüş yakaladı ve yediğimiz golün hemen 8 dakikası sonrası golü bulduk. Sahada bazı eksikliklerimiz var ve bu eksiklikleri tamamlayacağız. Bu yıl ligde bütün takımlar puan kaybediyor. Bu takımlar arasından sıyrılmak isterdik ancak Ankara’da iki puan kaybettik. Bu karşılaşmayı artık unuttuk” dedi. Kral, Geredespor’un 16 Aralık’ta İskilip Belediyespor ile karşılaşacağını hatırlatarak, “Bu maçı kazanmak istiyoruz. Daha sonra lider Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda bir maç yapacağız. O maçı da kazanıp Akyurt Belediyespor karşılaşmasına mutlu çıkmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

12 Ara 2012 - 18:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.