GİDECEKLER BELLİ OLDU

Yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayı sonunda başlayan ve ikinci etap çalışmalarına hız veren Boluspor'da, bonservisi ekibimizde olan 6 oyuncu kiralık veya bonservisi ile başka takımlara gönderilecekler.    Yaklaşık...

Yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayı sonunda başlayan ve ikinci etap çalışmalarına hız veren Boluspor'da, bonservisi ekibimizde olan 6 oyuncu kiralık veya bonservisi ile başka takımlara gönderilecekler.

Yaklaşık 35 futbolcu ile çalışmalarını sürdüren ekibimizde kadro ağır ağır şekillenirken, bazı genç isimlerin kiralık olarak gönderileceği ve bazı oyuncuların ise bonservisi ile gönderilecekleri öğrenildi. Bu futbolculardan Gürkan, Kamil ve Beycan'ın bonservisi ile alt yapıdan gelen Sefa, Samet ve Doğancan'ın ise kiralık olarak gönderilecekleri belirtildi. Bu oyuncularımız için geçen yıl 3.lige çıkan Kilimli Belediyespor'un nabız yokladığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde 6 futbolcumuzun da yeni takımlarının belirleneceği belirtildi.

17 Tem 2011 - 21:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.