Giray Hocadan Transfer Açıklaması

Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak'tan transfer açıklaması geldi.

Haber: Birol Ertunç

Giray Bulak, Antalyaspor'dan Ozan Evrim Özenç ve Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Eskihellaç'ı transfer ettiklerini açıkladı. Bulak, Fenerbahçe'den Yusuf Mert Tunç'u da transfer etmek için girişimlere başladıklarını ifade etti. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giray Bulak şu ifadeleri kullandı:

FENERBAHÇE MAÇI YORUMU

Klasik bir söylem ama hazırlık maçları her zaman takımlarımıza fayda sağlar ve her futbolcuyu görmemiz için biz teknik direktörlere imkan oluşturur. Fenerbahçe'yle oynadığımız hazırlık maçı bu bağlamda bize katkı sağladı. Fenerbahçe maçında genç oyuncularımızın mücadelesinden memnun kaldım. İkinci hazırlık karşılaşmamızı oynadık ve transfer yapacağımız pozisyonları belirledik.

YUSUF MERT İÇİN TRANSFER GİRİŞİMİ

Santrfor takviyemiz olacak. Yerli-yabancı temas halinde olduğumuz isimler var. Antalyaspor'dan kaleci Ozan Evrim Özenç ve Yeni Malatyaspor'dan orta saha Mustafa Eskihellaç'ı transfer ettik. Fenerbahçe'den Yusuf Mert Tunç'u da transfer etmek istiyoruz. Yusuf Mert'in transferi için görüşmelerimiz devam ediyor.

15 Tem 2019 - 14:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.