Giresun, Adana’ya bileniyor

Geçtiğimiz hafta ilimizde konuk ettiğimiz TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligin ikinci haftasında evinde karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tesislerinde aralıksız sürdürüyor.

Haber; Gönül Olutürk

Teknik Direktör Metin Diyadin gözetiminde kulüp tesislerinde yapılan idmana sakatlığı bulunan ve Ankara’da tedavisi süren Caner Arıcı ve Korkisho haricinde tüm futbolcular katıldı. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Diyadin, Boluspor maçını da değerlendirerek sahada taktiksel açıdan iyi oynadıklarını ifade etti. Oynadıkları futbolun üzerine koyarak bunu skora yansıtmak istediklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Birçok oyuncumuzun kapasitesi iyi, daha da oynadıkça kapasiteleri artacaktır. 3-4 haftalık periyot önemli. Her maç üzerine koyup iyi ilerlersek istediğimizi alırız diye düşünüyorum. Geçen yıl Giresunspor taraftarı Play-off gördü. Onlara daha çok ofansif oynayan Giresunspor izlettireceğiz. Güzel sonuçlarla başlamak istiyoruz, böyle olursa taraftarla bütünleşeceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Transfer dönemi içerisinde yönetimin elinde bulunan 3 isimle görüştüğünü kaydeden Diyadin, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'da sahalarında oynayacakları Adanaspor maçı için de taraftarların desteğini istedi.

16 Ağu 2017 - 15:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Ugur Genc - hesaplibiletal.com, uçuşunuz için seçtiniz tarih ve parkurlara göre tüm havayollarının uçak bileti fiyatlarını karşılaştır, size en uygun uçak biletini sadece 1 dakikada satın alma imkanı sunar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 15:20