Gnanduillet sıkı çalışıyor

Altay’ın Fransız forveti Armand Gnanduillet ilk 11 formayı kapmak için Antalya’da büyük çaba harcıyor.

Haber: Ceylan Beykoz

TFF 1. Lig'de milli ara nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Altay'da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekibin sezon başında İngiliz ekibi Blackpool'dan kadrosuna kattığı Fildişi Sahili asıllı Fransız oyuncusu Armand Gnanduillet'in performansı sevinç yarattı.

LİGDE İKİ KEZ FİLELERİ SARSTI

Ligde 7 mücadelede oyuna sonradan giren iki gol atma başarısını gösteren Fransız golcü, ilk 11'de forma kapmak için büyük çaba sarf ediyor. 26 yaşındaki futbolcunun en büyük handikapı ise son iki sezonda TFF 1. Lig'de gol kralı olmuş Paixao aynı mevkide yer alması. Güçlü bir forvet hattına sahip olan siyah-beyazlılarda teknik heyetin ilerleyen haftalarda Paixao ve Gnanduillet'i ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Geçen sezon İngiltere'de Blakcpool formasıyla League One'da yılın altın ilk 11'inde yer almıştı. Öte yandan siyah-beyazlılarda özel izinli olan Hollandalı Kappel takıma katılırken, yeni doğan oğlunu görmek için Portekiz'e giden forvet Paixao da bugün Antalya kampına katılacak.

13 Kas 2020 - 15:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.