Gökdemir’den kupa ve madalyalarını aldılar

Bolu Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Bolu Avcılık ve Atıcılık İl Temsilciliği, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Avcı Pazarı İşletmecisi Milli Atıcı Çiğdem Özyaman’ın babası Organizatör Salih Özyaman iş birliği içersinde Gölköy Atış poligonunda Atıcılık sporu yapanların ve Avcılık yapanların katıldığı “Avcılık Kupası” düzenlendi.

Gökdemir’den kupa ve madalyalarını aldılar
Haber albümü için resme tıklayın

Düzenlenen yarışmaya 17 ile 75 yaşları arasında ki avcılar ve sporcular Madalya ve kupa kazanabilmek için kıyasıya yarıştılar. Gölköy Atış poligonunda “Avcılık Kupası” adı altından düzenlenen yarışma Pazar günü sabah saat 09:00’da başlayıp, saat 16:30’da sona erdi. 60 sporcu ve avcının katıldığı yarışmada ferdi olarak birinci, ikinci ve üçüncü olanlara kupa, takım olarak ilk üç dereceye girenlere müsabaka sonunda yapılan törenle madalyaları takdim edildi. Trap Makinelerinin arızalı olduğundan dolayı manüel olarak yapılan atışlarda avcılar başarılı oldular. Yarışmalara katılan avcılar bu tip yarışmaların daha sık yapılmasını, poligonun eski halinden kurtulup yenilenmesini, standart poligonlar gibi yapılmasını, ulusal yarışmalara uygun olduğunda ilimize uluslararası sporcularında yarışabileceği avcılık ve atıcılık dalında yarışmaların düzenlenebileceğini, il dışından ve başka ülkelerden de bu tip yarışmalara misafir sporcunun çağrılması gerektiğini belirttiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Gölköy Atış Poligonuna önem vermesini, milli sporcusu olan bir ilin atış poligonunun bile ulusal düzeyde olmamasından dolayı eleştirdiler. Uzun zamandır yapılmayan ve çok güzel bir yarışmaya imza atan Kulüp Başkanı Hakan Gökdemir’in iş birliği içersinde düzenlediği yarışmalar da avcılık kupası için yarışmacılar sıcak havada, güneşin altında hedefi tam noktasından vurmaya çalışarak birincilik için hırslı bir yarış içersinde oldular. Bahar aylarının son haftasında yaza yakın bir zamanda düzenlenen yarışmanın favorileri ise ferdi dalda yarışılan yarışmalarda birinci Emre Karabulut, İkinci Mehmet Özyün, Üçüncü Alper Doğandor oldu. Dereceye girenler kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Emre Aldemir ve İl Başkanı Hakan Gökdemir’in elinden aldılar. Üçlü takım olarak yarışan Avcılar ve Sporcularda birinciliği Yılmaz Arabacı, Levent Koç, Ahmet Can Uğur, İkinciliği Salih Türker, Yusuf Nacar, İsa Unutmaz, Üçüncü Mert Eratalar, Mehmet Özyün, Fatih Dedeoğlu oldular, Madalyalarını Hakan Gökdemir, İl Temsilcisi Vedat Caner ve sponsor Orhan Aytuğlunun elinden aldılar. Turnuvanın düzenleneceği yarışma alanına ilgi Gölköy’e pikniğe gelenlerden daha fazla oldu. Atış poligonunda eksikliklere rağmen atıcılar SKEET ve TRAP dalında hedefi vurmaya çalıştılar. Yaklaşık olarak 7 saat süren yarışma sonrasında bileklerindeki yorgunluk ve gözlerinin güçlükleriyle hedefe iyi atışlar yaparak vuran atıcılar yarışma sonunda ödüllerini layıkıyla aldılar. Yarışma sonunda sponsor Salih Türker, atıcılara ve misafirlere fener hediye etti.

Bolu Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Hakan Gökdemir, Tavuk çiftlikleri malzemeleri İşletmecisi Orhan Aytuğlu, Avcılık ve Atıcılık İl Temsilci Vedat Caner’in Avcılık kupasında katkıda bulunarak sponsorluk görevinde bulundular. Bolu Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve yarışmanın Organizatörü Salih Özyaman “Düzenlemiş olduğumuz yarışmada, bizlere desteğini esirgemeyen ve daima destek olacağını söyleyen Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen’e ve yarışmada her daim yardımcı olan Şube Müdürü Emre Aldemir’e, sponsorluk yaparak avcılara yemek ve içecek ikramı konusunda eksik bırakmayan Kulüp Başkanımız Hakan Gökdemir’e, sponsorlarımızdan Orhan Aytuğlu’ya, sponsor olarak bize destek veren Türker Elektrik İşletmecisi Salih Türker’e, İl Temsilcimiz Vedat Caner’e, sıcak bir günde görev alan Milli Hakemimiz olan Vedat Esen, Hakem olarak görev yapan Fahrettin Arslan, Bedriye Arslan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hemşiresine, İl Müdürlüğü memurlarından Fatma hanıma, İl Müdürlüğü Atış poligonu çalışanlarına, bizlere pişirdiği sucukları, çay ikramını ve soğuk içecek sunan Gökdemir Şirketler Gurubuna ve personeline, yarışmayı takip eden basın mensubu arkadaşlarımıza, gönüllü olarak görev yapan avcı arkadaşlarımıza ve sporcularımıza, kulüp üyelerine ve ayrıca kupa ve madalyaları temin eden Kulüp Başkanı Hakan Gökdemir’e sonsuz teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

Ayrıca Salih Özyaman TRAB makinelerinin arızalı olmasından dolayı TRAB sporcusu ilimizde yetişmemekte bende bunun derin üzüntüsü içersindeyim diye serzenişte bulundu.


28 May 2013 - 13:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

MERT ERATALAR - yukaridaki̇ yazida düzeltilmesi gereken bir sıralama sözkonusudur. grup olarak ikincilik kürsüsüne mert eratalar, mehmet özyün ve fatih dedeoğlundan oluşan grup çıkmıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 13:27
01

mustafa acet - yanlışlıktan dolayı özür dileriz, yazarken yanımdaki ses ve gürültüden dolayı yanlış yaptığımın farkına varmamıştım kusurumuz için özür dileriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 13:27