Göksu “Bu ligde 1 puan her zaman iyidir”

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, Boluspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada “Zor şartlarda çok iyi mücadele eden futbolcu kardeşlerimi iki takımın futbolcularını da tebrik ediyorum. Maçtan öncede söylediğim gibi puan yada puanlarla döneceğimizi söylemiştim ama 1 puan aldık” dedi.

Haber: Hamza TÜRDÜ

Ligin 15.haftasında deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelen Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu maç sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Göksu, maç sonrası yaptığı açıklamada “Öncelikle bu hava şartlarında zor şartlarda çok iyi mücadele eden futbolcu kardeşlerimi ve iki takımın futbolcularını da tebrik ediyorum. Maçtan öncede söylediğim gibi puan yada puanlarla döneceğimizi söylemiştim. Ama 1 puan aldık. PTT 1.Liginde 1 puan her zaman iyidir. Biz bundan sonra önümüze bakacağız. Boluspor’a da bundan sonraki müsabakaların da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

29 Ara 2014 - 13:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.