Gol Kralı Ahmet Sagat Samsunspor’da

Samsunspor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de normal sezonu gol kralı olarak tamamlayan Menemensporlu Ahmet Sagat’ı renklerine bağladı.

Haber: Uğur Balaban

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bu sezon 12. dış transferini gerçekleştirdi. Daha önce kadrosuna Fernando Boldrin, Gaetan Laura, Yusuf Ensar Poyrazlı, Arvydas Novikovas, Şener Kaya, Amir Emin Arlı, Celil Yüksel, Mücahid Albayrak, Yusuf Abdioğlu, Alim Öztürk ve Jakup Szumski gibi önemli isimleri katan kırmızı-beyazlılar son olarak Menemenspor’da forma giyen Ahmet Sagat ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Son olarak Menemenspor'da forma giyen 26 yaşındaki Ahmet Sagat Menemenspor formasıyla geçen sezon 17 gole ulaştı. Ahmet Sagat, takımı lige veda etmesine rağmen ligin en golcü ismi olmuştu.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Menemenspor'da forma giyen 26 yaşındaki Ahmet Sagat ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Anlaşma 3 yıl

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Hoş geldin Ahmet Sagat. Kulübümüz, son olarak Menemenspor A.Ş. forması giyen 26 yaşındaki hücum oyuncusu Ahmet Sagat ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

17 gol attı

Ahmet Sagat geçen yıl Spor Toto 1. Lig’de 36 maçta 17 gol atarak normal sezonu (play-off’lar hariç) gol kralı olarak bitirmişti.

05 Tem 2022 - 11:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.