Goller Dünya Solaklar Gününde geldi

Boluspor TFF Birinci Ligi ilk maçını kendi sahasında Giresunspor ile yaptı. Maç 2-2 berabere bitti. Maç günü aynı zamanda Dünya Solaklar Günüydü ve maçın 4 golden 3’ü sol ayakla atıldı.

Analiz Haber: Kasım ŞAHİN

Boluspor bu yılda yine şampiyonluk umudu lige başladı. 90 dakika sonunda 2-1 önde olmasına rağmen yine 3 puana ulaşamadı ve 90+1’de yediği golle bir puana razı oldu. Maç boyunca yaptığımız izlenimleri de sizlerle paylaşıyoruz.

İl Spor Kurulu tarafından alınan kararla stat içerisindeki güvenliği Çevik Kuvvet ile Jandarma Cezaevi personeli askerlerin yapması gözlerden kaçmadı.

Dünya solaklar gününde Boluspor’un gollerini Guıdo Koçer ile Popen ve Giresunspor’dan Fatih Atik 90+1’de sol ayakla atarak güne anlam kazandırdılar.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin maç boyunca hiç oturmadılar ve ayakta takımlarını yönlendirmeye çalışıp taktik verdiler.

Bir başka solak Santos…

Kırmızı kart cezalısı olduğu için ligin ilk maçında takımda yer alamayan Santos yayıncı kurulaşa yaptığı röportajda geçen yıl 14 gol attığını bu sezon ise bu rakamı geçeceğini açıkladı.

Maçın orta hakemi Kutluhan Bilgiç, sağ ayağından rahatsızlanınca ağrı bandı takarak maçını yönetmeye çalıştı.

Her iki takımın oyuncuları Fair Play çerçevesinde mücadele etti ve futbolcular arasında en ufak bir tartışma ve sürtüşme yaşanmadı.

Fuat Çapa maç sonrası tek tek hakemlerin yanına giderek onları tebrik etmesi de gözlerden kaçmadı.

15 Ağu 2017 - 12:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.