Gönül gözüyle Goalball

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı faaliyet takviminde yer alan Bayanlar Goalball 2. Lig ve Erkekler Goalball 3. Lig müsabakaları yapılan açılış töreni ile Bolu'da başladı. Bayanlarda 7 erkeklerde ise 8 takımın mücadele ettiği lig müsabakaları oldukça çekişmeli geçiyor.

Gönül gözüyle Goalball
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Goallball Bayanlar 2.Lig 2.Devre ve Erkekler 3.Lig 2.Devre müsabakaları ilimizde başladı. Erkeklerde 20 Ağustos, Bayanlarda ise 21 Ağustos’ta tamamlanacak olan ligde müsabakalar oldukça büyük bir heyecana sahip oluyor. Müsabakalar Erkeklerde Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu’nda, Bayanlarda ise 17 Temmuz Spor Salonu’nda oynanıyor.

Açılış töreninde konuşan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Turgut Kavuk, Ligin 2. etabında mücadele eden tüm sporculara hoşgeldin diyerek başarılar diledi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Yardımcısı Hanefi Sarıaltun ise konuşmasında Bolu'nun ev sahipliği için ilgililere teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de Bolu'da farklı faaliyetlerin yapılabileceğini dile getirdi. Bolu Goalball takımı sporcularından Enes Şener gitar dinletisiyle tören sona erdi. Müsabakalar 4 gün boyunca 17 Temmuz Spor Salonu ile Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nda devam edecek. Her 2 ligde gruplarda yer alan takımlar şöyle:

Erkekler: Adıyaman GESK, Antalya GESK, Samsun GESK, Afyon Karahisar GESK, Elazığ Harput GESK, G.Antep Zeugma GESK, Ankara Görbir GESK

Bayanlar: Konya Selçuklu GESK, İstanbul Turget, Çankaya Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, K.Maraş Akçakoyunlu GESK, İstanbul Vatan Engelliler SK, Denizli GESK.

-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 1.devre müsabakalarına katılmadığı için 2.devre maçlarına da alınmadı.

18 Ağu 2014 - 18:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.